Terug

Railverlichting

Railverlichting is een verlichtingssysteem waarbij er een railsysteem gemonteerd wordt aan het plafond en hieraan verlichtingselementen kunnen worden bevestigd zoals railspots. Dit systeem heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere verlichtingssystemen, zoals flexibiliteit in het ontwerp, eenvoudige installatie en gemakkelijke aanpassing van de lichtbronnen. Daarnaast biedt railverlichting een moderne uitstraling en kan het worden toegepast in verschillende omgevingen, zoals woningen, winkels en kantoren.

Populaire kleuren: Zwart
Meest bekeken: Complete sets | Rail Spots | Pendellamp | 1 Fase Rail Zwart | Railverlichting Accessoires

Bekijk: Binnenverlichting

LED railverlichting

Er zijn verschillende voordelen van LED railverlichting, waaronder:

  1. Energie-efficiëntie: LED-verlichting verbruikt veel minder stroom in vergelijking met traditionele verlichting, wat resulteert in lagere energierekeningen en een lagere ecologische voetafdruk.
  2. Lange levensduur: LED-lampen gaan veel langer mee dan traditionele verlichting, waardoor je minder vaak lampen hoeft te vervangen en kosten bespaart op onderhoud.
  3. Veelzijdigheid: LED railverlichting kan op verschillende manieren worden gebruikt en aangepast aan de specifieke behoeften van een ruimte of toepassing. Met verschillende kleurtemperaturen kun je het toepassen in de keuken of woonkamer.
  4. Betere lichtkwaliteit: LED-lampen produceren hoogwaardig licht dat helderder en natuurlijker is dan traditionele lichtbronnen. Dit kan bijdragen aan een betere sfeer en betere zichtbaarheid in de ruimte.
  5. Veiligheid: LED-verlichting geeft nauwelijks warmte af, waardoor het veiliger is om te hanteren dan traditionele verlichting. Dit maakt het ook geschikt voor gebruik in een omgeving waarbij warmteafgifte een probleem kan zijn.

1 fase railverlichting

1 fase railverlichting is een type verlichtingssysteem waarbij de verlichting is geïnstalleerd langs een enkele rail met één fase. De rail wordt aangesloten op een voedingsbron die zorgt voor de stroomtoevoer (netstroom 220-240v) naar de verlichting. Met 1 fase railverlichting is het mogelijk om de verlichting eenvoudig te installeren en aan te passen aan verschillende ruimtes en configuraties.

Design railverlichting

Railverlichting een type verlichtingsopstelling waarbij een reeks lichtarmaturen (spots of pendellampen) op een railsysteem worden gemonteerd. Het railsysteem is gemaakt van aluminium en kan eenvoudig aan het plafond worden bevestigd. Een groot voordeel van railverlichting is dat het flexibel is en de lichtarmaturen kunnen worden verplaatst en gericht om aan verschillende verlichtingsbehoeften te voldoen. Railverlichting wordt vaak gebruikt in commerciële en residentiële omgevingen, zoals winkels, musea, showrooms en keukens, waar flexibiliteit van verlichting belangrijk is en de inrichting en ruimtelijke lay-out van tijd tot tijd verandert.

Hulp bij je keuze van railverlichting

Heb je een vraag over railverlichting? Wij begrijpen dat best, er is immers relatief veel keuze. Je kunt een bezoekje doen bij ons in de showroom om zo de keuze iets gemakkelijker te maken.

Neem gerust vrijblijvend telefonisch contact met ons op. Natuurlijk is snel contact via e-mail, livechat of Whatsapp ook mogelijk. Wij helpen je graag!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    DMQ 8.9 / 10 - 215 Reviews @ Kiyoh