Terug

Binnenverlichting

In ons assortiment hebben we binnenlampen met de beste prijs. Onze binnenverlichting kun je gebruiken in de woonkamer, slaapkamer, keuken, kantoor of speciaal voor de badkamer. De lampen verschillen in alle soorten en maten om jou te voorzien van de juiste binnenverlichting. Bekijk hoeveel licht je nodig hebt en combineer alle soorten met elkaar. Zo hebben wij veel type lampen met een overlappend ontwerp.

Moderne binnenverlichting

De keuze voor type verlichting is heel persoonlijk. Toch valt er wel een algemene richtlijn te volgen, in de keuken heb je ander licht nodig dan in de woonkamer. Zo wil je in de keuken fel licht hebben en in de woonkamer meer sfeerlicht. Sommige van onze lampen bieden beiden deze functie en zijn door middel van dimmen eenvoudig te veranderen van functioneel licht naar sfeerlicht. Met deze beiden opties kun je ook sfeervol licht krijgen op plaatsen waar je soms functioneel licht nodig hebt.
Wandlampen zijn ideaal om kleine ruimtes te verlichten, door het indirecte licht zal een kleine ruimte optisch vergroot worden. Combineer in grotere ruimtes een wandlamp met een bijpassende vloer, hang of tafellamp.

Verbouwing en keuze voor verlichting

Heb je verbouwingsplannen? Dan kun je van te voren al nadenken over een lichtplan. Dit kun je heel eenvoudig zelf doen met bijvoorbeeld een schets of tekeningen van Funda. Lees hierover meer in ons blog artikel: het maken van een lichtplan.

Kort samengevat is deze verlichting belangrijk:
1. Basisverlichting
Verlichting om de ruimte in het geheel diffuus en indirect te belichten
2. Werkverlichting
Verlichting welke sterk genoeg is om ieder moment van de dag in te zetten
3. Accentverlichting
Verlichting om een bepaalde plek of object te verlichten
4. Sfeerverlichting
Verlichting om sfeer te brengen in een bepaalde ruimte

Voor inbouwspots is het belangrijk dat je dit van te voren doet, na een verbouwing is dit niet of nauwelijks mogelijk. Inbouwspots worden over het algemeen geplaatst als functionele verlichting en vallen dan ook bijna niet op. Neem dan ook zeker een kijkje bij ons trimless spots.

Hulp bij je aankoop

Heb je een vraag over onze binnenverlichting? Wij begrijpen dat best, er is immers relatief veel keuze. Je kunt een bezoekje doen bij ons in de showroom om zo de keuze iets gemakkelijker te maken.

Neem gerust vrijblijvend telefonisch contact met ons op. Natuurlijk is snel contact via e-mail, livechat of Whatsapp ook mogelijk. Wij helpen je graag!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    DMQ 8.9 / 10 - 215 Reviews @ Kiyoh