Terug

Garantie & Klachten

De wettelijke garantie is van toepassing. Dat wil zeggen dat een product datgene moet doen wat je er als consument in alle redelijkheid van mag verwachten.

Wij doen altijd ons uiterste best om je de beste spullen te leveren, door verschillende checks en steekproeven (zie: keurmerken en certificeringen). In een enkel geval kan het zijn dat je toch een defect product ontvangt. Dit willen we zo snel mogelijk oplossen. DMQ staat garant voor jouw wettelijke rechten op een artikel conform de redelijkerwijs gewekte verwachtingen. De garantie kan per product verschillen, maar doorgaans wordt het afgehandeld middels vervanging, reparatie of terugbetaling. In sommige gevallen kun je aanspraak maken op fabrieksgarantie.Deze eventuele fabrieksgarantie doet niets af aan de hierboven genoemde wettelijke garantie. Voor meer informatie over dit en andere garantievragen kun je terecht bij onze klantenservice op info[@]dmq.nl.

Oneigenlijk gebruik
De garantie op een product kan vervallen bij val-, stoot-, of waterschade. Dit geldt tevens als het defect binnen het verwachtingspatroon bij normaal gebruik van het artikel ligt. In deze gevallen kan er geen aanspraak gemaakt worden op kosteloos herstel of vervanging. Het vervolgproces omvangt een vrijblijvende prijsopgave voor herstel. Hier kun je mee akkoord gaan of afzien van verdere afhandeling. Wanneer er voor gekozen wordt om af te zien van verdere afhandeling, kunnen we het artikel op jouw kosten terugsturen of laten we het vernietigen.

Kwaliteits garantie

DMQ.nl staat garant voor de beste kwaliteit! Wij voeren een zo goed mogelijke prijs - kwaliteit verhouding, je krijgt producten van topkwaliteit voor een betaalbare prijs. Naast de bekende merken die wij voeren bieden wij ook ons eigen huismerk. Door een selectie van deze producten garanderen wij dat dit topkwaliteit producten zijn.

Afkomst producten

DMQ.nl maakt gebruik van verschillende kanalen voor de inkoop van producten. Door samen te werken met nationale en international leveranciers kunnen wij een breed assortiment aanbieden. Door de jaren heen is onze relatie met leveranciers gegroeid. Mede door dit kunnen wij snellere levertijden garanderen en de nieuwste producten aanbieden.

Exclusieve collectie

DMQ.nl heeft in het assortiment diverse exclusieve producten welke uniek zijn op de markt. In tegenstelling tot andere webshops blijven wij het productassortiment ontwikkelen en zorgen wij ervoor uniek te zijn in de markt.

Recycling

Oude producten die niet goed functioneren dienen zo goed mogelijk afgevoerd worden. Heb je nog een oude lamp die defect is of niet goed meer werkt en schaf je een nieuwe aan? Bekijk dan hier de inleverpunten bij jou in de buurt om de powerbank zo goed mogelijk te laten recyclen.

Wist je dat de materialen uit kapotte producten zorgen voor 83% nieuwe grondstoffen? Daarnaast wordt er 14 procent gebruikt om verantwoord energie op te wekken. Alles bij elkaar is dit 97 procent recycling; de moeite waard dus!

Klachten

Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. U krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie.
Indien u niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht dan kunt u deze ook voorleggen via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Terug naar de klantenservice overzicht pagina

 
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    DMQ 8.9 / 10 - 215 Reviews @ Kiyoh