Terug

Betalen

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

iDEAL en MisterCash
De volgende banken zijn hierbij bijvoorbeeld aangesloten: ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, RegioBank, Van Lanschot Bankiers of SNS Bank. iDEAL is veilig, snel en makkelijk! Betalen met MisterCash gaat op dezelfde wijze als met iDeal.

PayPal
Als je kiest om via PayPal te betalen, word je na het bestellen direct doorgestuurd naar de website van Paypal. Je kunt je hier aanmelden voor een nieuw account of inloggen met je bestaande Paypal gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Van ons ontvang je na betaling een ontvangstbevestiging.

Creditcard
Betalen is mogelijk met een Visa of Mastercard creditcard. Bij ons kun je er vanuit gaan dat je betaling veilig verloopt. Wij versleutelen je creditcards gegevens via de SSL-methode en dit is altijd veilig. Tijdens de betaling wordt er gevraagd naar je CVC code. Deze 3-cijferige code vind je op de achterkant van je creditcard, het zijn de laatste 3 cijfers.

Overboeking
Betalen via overboeking is mogelijk. Dit betekent dat je, na het invoeren van je bestelling, eerst het totaalbedrag zelf overmaakt. Na ontvangst van de betaling zal je bestelling worden verzonden. 

Achteraf betalen via Afterpay
AfterPay voert voor DMQ.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150, als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay kun je betalen tot een bedrag van € 300. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website. Voor betalingen via Afterpay rekenen wij meerkosten, dit komt neer op 0,99 euro per bestelling.

Terug naar de klantenservice overzicht pagina

 
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    DMQ 8.9 / 10 - 215 Reviews @ Kiyoh