Terug

Trimless inbouwspots

Trimless inbouwspots zijn de laatste jaren erg populair. Deze inbouwspots hebben een stuc frame waardoor de lampen naadloos in gestucte of gipsplaten plafonds weg gewerkt kunnen worden. Combineer de spots met dimbare LED lampen voor een luxe uitstraling.

Filters

Trimless spots - Design zonder rand

We zien ze de laatste jaren steeds vaker: trimless inbouw spots. De term trimless staat voor 'randloos' en dat is precies waar het om draait bij deze inbouwspots. De lampen worden weg gestuct in het plafond waardoor er een strak geheel ontstaat. 

De lamp bestaan uit 2 delen. Het inbouwgedeelte zal ingestuct worden in het plafond, na montage valt dit deel iets buiten het plafond maar na een dunne laag stuc zal deze precies gelijk lopen met het plafond. Probeer dit altijd goed af te stemmen met je stukadoor.  

Trimless inbouwspot

Het inbouwgedeelte (stuc gedeelte) zul je dus voor het afwerken van het plafond moeten plaatsen. In het andere deel zullen de lampunits (meestal GU10 of G53 / AR111) gemonteerd worden, deze is vervolgens simpel vast te klikken in het stuc gedeelte. De trimless inbouwspots zien we steeds vaker bij luxe inrichtingshuizen en geven een extra afgewerkt gevoel in bijvoorbeeld je eetkamer, keuken of hal. Zo zijn er vaker huizen op Funda te vinden welke voorzien zijn van trimless inbouwspots. De keuze voor trimless inbouwspots kan dus een boost geven aan de eventuele verkoop van je huis!

Winkels of showrooms maken ook steeds vaker gebruik van deze manier van verlichten. De keuze voor LED ligt dan voorhanden om op een duurzame manier je showroom / winkel te voorzien van sfeer. De trimless inbouwspots die voorzien zijn van LED gaan langer mee en verbruiken veel minder energie dan bijvoorbeeld halogeen. Nog een bijkomend voordeel is dat LED minder warmte afgeeft dan Halogeen. Informeer voor grotere aantallen naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen. 

Trimless spots kunnen in alle woonruimtes worden toegepast, denk hierbij aan de keuken, gang, wc, woonkamer, slaapkamer en overloop. Voor de natte ruimtes zoals de badkamer hebben we speciale trimless spots met IP44 / IP54 normering. 

Naast particuliere toepassing zijn de trimless spots uiteraard ook zakelijk te gebruiken, denk hierbij aan restaurants, hotels of kantoren. Trimless inbouwspot

Afbeelding Funda: Trimless inbouwspot

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    DMQ 8.9 / 10 - 215 Reviews @ Kiyoh