Terug

Opbouwspots Dimbaar

Je opbouwspots wil je graag kunnen dimmen. LED opbouwspots zijn tegenwoordig erg goed dimbaar. Slimme LED verlichting, van bijvoorbeeld Philips Hue is zelfs eenvoudig dimbaar via je smartphone!

Bekijk: Alle Opbouwspots
Populaire kleuren: Wit | Zwart

Filters

Opbouwspots Dimbaar

Alle opbouwspots van DMQ zijn dimbaar. Wanneer opbouwspots voorzien zijn van een GU10 fitting is het mogelijk om GU10 LED lichtbronnen te kiezen die dimbaar zijn. Er zijn ook lichtbronnen die een bepaalde dim-functie hebben, zoals bijvoorbeeld Warmglow. Deze lichtbron kan van 2700K (warmwit) dimmen naar 2200K (zeer warmwit). Op die manier kun je jouw inbouwspots in huis nog sfeervoller dimmen. 

Opbouwspots dimbaar vormen een moderne en aanpasbare verlichtingskeuze voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. Met het vermogen om de lichtintensiteit te regelen, creëren deze opbouwspots een veelzijdige omgeving die geschikt is voor verschillende activiteiten en gelegenheden. Of je nu een heldere en goed verlichte omgeving wilt voor het uitvoeren van taken, of juist een gedempte en ontspannen sfeer wilt creëren voor een gezellige avond, opbouwspots dimbaar bieden de flexibiliteit die je nodig hebt. De dimbare functie wordt meestal mogelijk gemaakt door geavanceerde LED-technologie, waardoor je niet alleen de lichtsterkte kunt aanpassen, maar ook kunt genieten van energiezuinige verlichting.

Opbouwspots LED dimbaar

Wanneer je LED opbouwspots dimbaar maakt, ben je direct bezig met duurzaamheid. De LED lichtbronnen zijn ecologisch verantwoord, aangezien ze minder energie verbruiken en vele jaren meegaan. De gemiddelde levensduur van een LED lichtbron bedraagt 40.000 uur. Bij dagelijks gebruik van gemiddeld 8 uur gaan deze lichtbronnen al minimaal 13 jaar mee. Vanwege het lagere energieverbruik bespaar je bovendien jaarlijks aanzienlijk op stroomkosten.

Of je nu kiest voor opbouwspots met ingebouwde LED, GU10 lichtbronnen of Philips Hue; bij ons ben je aan het juiste adres om opbouwspots dimbaar te kopen. In Nederland is de standaard kleurtemperatuur van lichtbronnen 2700K (warmwit). Voor een andere ruimte, zoals bijvoorbeeld de badkamer, kan er soms worden gekozen voor 3000K. Wanneer je besluit om jouw Halogeen GU10 spots te vervangen door LED, dan kun je deze probleemloos omwisselen. De lichtbron verbruikt dan aanzienlijk minder energie en je zult dus meteen besparen op je energieverbruik. Een standaard halogeen lichtbron verbruikt al snel 50W, terwijl een LED lichtbron met dezelfde lichtopbrengst slechts 5W verbruikt.

Hulp bij je keuze van opbouwspots dimbaar

Heb je een vraag over opbouwspots dimbaar? Wij begrijpen dat best, er is immers relatief veel keuze. Je kunt een bezoekje doen bij ons in de showroom om zo de keuze iets gemakkelijker te maken.

Neem gerust vrijblijvend telefonisch contact met ons op. Natuurlijk is snel contact via e-mail, livechat of Whatsapp ook mogelijk. Wij helpen je graag!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    DMQ 8.9 / 10 - 215 Reviews @ Kiyoh