Terug

Keuken verlichting

Voor elke woonruimte hebben wij passende verlichting. Bekijk hieronder ons aanbod van diverse armaturen en kies jouw combinatie die past voor jouw praktische en stijlvolle keuken verlichting.

Filters

Keuken verlichting

Rond, vierkant, inbouw of opbouw. We hebben het allemaal in ons aanbod voor keuken verlichting. Maak je keuken echt af door te kiezen voor mooie design keuken verlichting en creëer jouw ultieme droomkeuken waar je nog jaren plezier van gaat hebben. Naast het feit dat design belangrijk is, is het nog belangrijker dat je genoeg licht krijgt om op de werkruimtes in je keuken aan de slag te kunnen. Stel je keuken verlichting zo af dat je geen schaduw boven het aanrecht krijgt wanneer je er aan het snijden bent. Voorkom vervelende weerspiegelingen op je werkblad door een het maken van een lichtplan. Juist voor in de keuken raden wij aan om goed na te denken over het lichtplan. Ben je benieuwd hoe je dit het beste aanpakt? Lees dan hier meer op ons blog over het maken van een lichtplan.

Keukenverlichting plafond

In de keuken is goed licht natuurlijk belangrijk. Je wilt dat de lichtbron genoeg licht geeft en dat dit op de juiste plaats licht geeft. Lichtbronnen vanuit het plafond zijn ideaal hiervoor. Kies voor verduurzaming van je huis met de LED DMQ lichtbronnen. Wij hebben LED verlichtingsbronnen GU10 of AR111 welke een juiste kleurwarmte geeft voor in de keuken. Met LED keukenverlichting kies je voor een energiezuinige en lange levensduur van je verlichting. Daarnaast hoef je hier geen onderhoud aan te plegen, want LED gaat veel langer mee dan halogeen.

Keukenverlichting plafond kan trimless zijn voor een extra strakke afwerking. Deze manier van verlichting is erg populair en geeft een luxe uitstraling die je keuken nog mooier maakt. Bekijk hier ons aanbod van trimless spots en lees in ons blog meer over Trimless inbouwspots, de nieuwe spots van 2019.

Onze DMQ opbouwspots zijn ook een echte blikvanger voor in de keuken. Deze monteer je op het plafond en vallen hierdoor iets meer op. Deze lichtbron is ook instelbaar voor licht vanaf keukenverlichting plafond.

Afbeelding: Thijsvanloonmeubelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    DMQ 8.9 / 10 - 215 Reviews @ Kiyoh