Terug

Trimless inbouwspots, de nieuwe trend

Trimless inbouwspots, de nieuwe trend

De Trimless spots zijn spots zonder zichtbare buitenrand en ze zijn naadloos te integreren in het plafond. Veel interieurstylisten maken tegenwoordig gebruik van trimless inbouwspots om de ruimte zo goed te belichten. Deze spots zijn erg strak weg te werken en geven een mooie bron van verlichting.

Lichtplan
Met een goed lichtplan voor binnen kun je de ruimte goed belichten. Het is aan te raden om hier al voor een verbouwing rekening mee gehouden zodat de elektra al op de juiste manier aangelegd kan worden door de elektriciën. Voor trimless spots is het van belang om deze te plaatsen voordat alles gestucd is. Probeer dit altijd af te stemmen met je stukadoor. Achteraf trimless spots plaatsen? Dat is ook mogelijk alleen moet het plafond daarna wel weer bijgewerkt worden met gips en verf. Voor lichtplannen kun je ook contact met ons opnemen. Wij geven je graag vrijblijvend advies.   

Samengevat plan voor trimless inbouwspots:

  • maak een lichtplan voor de gewenste ruimte
  • zorg voor elektra op de juiste punten
  • bouw de trimless spots in (het inbouwgedeelte)
  • laat het plafond stucen
  • sluit de trimless spots aan

Hierna zijn de spots klaar voor gebruik!

Keuze trimless inbouwspot

Er zijn inmiddels meerdere trimless inbouwspots ontworpen. Zo zijn er 1-lichts, 2-lichts en zelfs 3-lichts inbouwspots! Eerst waren er enkel de vierkante trimless inbouwspots, maar er zijn nu ook ronde trimless inbouwspots beschikbaar. Vergeet overigens ook niet om te kijken naar het type fitting. Tegenwoordig wil iedereen graag LED in verband met energie maar ook brandveiligheid. Zowel de GU10 als G53 lampen zijn in LED beschikbaar en geven een juiste warmheid en lichtsterkte. Bekijk al onze trimless inbouwspots hier

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    DMQ 8.9 / 10 - 215 Reviews @ Kiyoh