Terug

Opbouwspots

Opbouwspots zijn ideaal om bepaalde hoeken of voorwerpen uit te lichten. Bij de meeste spots is de lichtbron verstelbar zodat je de lichtbundel kunt richten en meer accent kan leggen op een bepaald vlak in de ruimte.

Filters

Opbouwspots kopen?

Ben je opzoek naar de perfecte opbouwspot? Wij hebben verschillende ontwerpen, welke je kunt selecteren in een serie. Zo hebben we mooie subtiele ronde spots, welke niet alleen functioneel zijn maar ook een ruimte laten stralen. De trend is momenteel zwart. Zo zijn zwarte opbouwspots tijdloos en zijn ze erg praktisch en mooi vormgegeven. In sommige gevallen heb je liever minder opvallende spots en kun je de keuze maken voor witte opbouwspots. 

Opbouwspots LED

Bekijk per product of deze al voorzien is van lichtbronnen, dit staat vaak aangegeven bij het product. Al onze armaturen zijn geschikt voor energiezuinig LED, welke dimbaar is om de intensiteit van het licht te bepalen. Kies je voor slimme verlichting dan is het mogelijk om de opbouwspots te bedienen van afstand via de smartphone of bepaalde scenes in te richten zodat het lichtmoment geautomatiseerd is. 

Opbouwspots zwart

Voor zwarte opbouwspots ben je bij ons op het juiste adres terecht. We hebben series met eigen unieke kenmerken. Filter links in het menu op serie. 

DMQ Elmont
- strak en elegant
- GU10 fitting
- smal ontwerp (let op: past niet over centraaldoos)
- verkrijgbaar in zwart of wit

DMQ Dean
- grotere opbouwspots
- LED lichtbronnen meegeleverd
- brede montagevoet (past over centraaldoos)
- hoge lichtopbrengst (820 lumen)
- dim-to-warm
- verkrijgbaar in zwart of wit

DMQ New York
- 1 kleine variant (GU10) en 1 grote variant (AR111)
- vierkant zwarte opbouwspots
- past over centraaldoos
- verkrijgbaar in zwart of wit

Heb je vragen over onze opbouwspots? Is er voldoende voorraad en hoe snel kan ik het in huis hebben? Hoe monteer ik de opbouwspot? Neem gerust vrijblijvend telefonisch contact met ons op. Natuurlijk is snel contact via e-mail, livechat of Whatsapp ook mogelijk. Wij helpen je graag!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    DMQ 8.9 / 10 - 215 Reviews @ Kiyoh