Terug

Dimbaar

Je inbouwspots wil je graag kunnen dimmen. LED inbouwspots zijn tegenwoordig erg goed dimbaar. Slimme LED verlichting, van bijvoorbeeld Philips Hue is zelfs eenvoudig dimbaar via je smartphone!

Populaire spots: Trimless spots
Bekijk: Alle Inbouwspots

Filters

Inbouwspots Dimbaar

Alle inbouwspots van DMQ zijn dimbaar. Bij de ingebouwde LED lichtbronnen is het mogelijk om deze te dimmen. Wanneer inbouwspots voorzien zijn van een GU10 fitting is het mogelijk om GU10 LED lichtbronnen te kiezen die dimbaar zijn. Er zijn ook lichtbronnen die een bepaalde dim-functie hebben, zoals bijvoorbeeld Warmglow. Deze lichtbron kan van 2700K (warmwit) dimmen naar 2200K (zeer warmwit). Op die manier kun je jouw inbouwspots in huis nog sfeervoller dimmen.  

LED inbouwspots dimbaar

Indien je LED inbouwspots dimbaar maakt ben je direct duurzaam bezig. De LED lichtbronnen zijn milieuvriendelijk, want ze gebruiken minder stroom en gaan vele jaren mee. Een gemiddelde levensduur van een LED lichtbron is 40.000h. Bij een gebruik van gemiddeld 8 uur per dag gaan deze lichtbronnen al minimaal 13 jaar mee. Door het lagere verbruik ben je overigens ook goed bezig door jaarlijks flink op stroomkosten te besparen.

Inbouwspots dimbaar kopen

Of je nu kiest voor ingebouwde LED, GU10 lichtbronnen of Philips Hue; bij ons ben je op het juiste adres voor inbouwspots dimbaar kopen. In Nederland is de standaard kleurtemperatuur van lichtbronnen 2700K (warmwit). Voor in een andere ruimte zoals bijvoorbeeld de badkamer kan er wel eens gekozen worden voor 3000K. Wanneer je kiest om jouw Halogeen GU10 spots te vervangen voor LED dan kun je deze probleemloos om wisselen. De lichtbron verbruikt dan veel minder energie en je zal dus direct besparen op je energieverbruik. Een standaard halogeen lichtbron verbruikt al snel 50W, tegenover een LED lichtbron die 5W gebruik met dezelfde lichtopbrengst.  

Hulp bij je keuze van inbouwspots dimbaar

Heb je een vraag over dimbare inbouwspots? Wij begrijpen dat best, er is immers relatief veel keuze. Je kunt een bezoekje doen bij ons in de showroom om zo de keuze iets gemakkelijker te maken.

Neem gerust vrijblijvend telefonisch contact met ons op. Natuurlijk is snel contact via e-mail, livechat of Whatsapp ook mogelijk. Wij helpen je graag!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    DMQ 8.9 / 10 - 215 Reviews @ Kiyoh