Terug

Vloerlampen (11)

Vergeten hoekjes komen tot leven met een mooie vloerlamp. Van landelijk tot modern industrieel, versier je huis met een mooie vloerlamp.

Filters

Vloerlamp industrieel

Ben je opzoek naar de perfecte vloerlamp? Kies dan voor een vloerlamp industrieel. Dit is momenteel de trend onder de vloerlampen. Bij de vloerlamp industrieel kun je ervoor kiezen om de snoeren juist te laten zien, dit geeft vaak nog een robuustere indruk aan de lamp. Het is uiteraard ook mogelijk om het snoer netjes weg te werken. De vloerlampen industrieel zijn veelal gemaakt van hout, metaal en/of chroom.

De industriële trend is momenteel erg in trek en deze vloerlampen zijn echte designitems voor je huis en echte blikvangers. Een vloerlamp is makkelijk te verplaatsen, je kunt zelf kiezen wat de juiste plek is om de lamp te plaatsen. Onze vloerlampen industrieel zijn over het algemeen zwart van kleur, maar we hebben ook design vloerlampen in ons assortiment in de kleur wit of zilver.

Vloerlamp tripod / tripe

Een andere bekende trend is de tripod / tripe vloerlampen. Deze vloerlamp met driepoot geeft een luxe indruk en is toepasbaar in verschillende stijlen interieurs. We zien dit de tripod vloerlampen niet alleen in de woonkamer staan, maar ook wel eens in de slaapkamer. Hier is de vloerlamp als decoratief / blikvanger geplaatst en brengt het extra sfeer in de slaapkamer. Door het staande design weerkaatst het licht via de vloer en het plafond. Dit effect zorgt ervoor dat de kamer een stuk groter lijkt. Breng met de driepoot lamp een vergeten hoek in je woonkamer of slaapkamer weer tot leven! De tripod / tripe lamp is verkrijgbaar in de kleur zwart of wit.

Vloerlamp met dimmer

Onze vloerlampen zijn allemaal dimbaar. Maak de keuze in ons handige filter menu aan de linkerkant, zo zijn sommige vloerlampen al voorzien van een dimmer. Indien je een vloerlamp met dimmer wilt kopen kun je hier eenvoudig op filteren. Achteraf een dimmer inbouwen? Dit is niet zo moeilijk en dit is mogelijk bij al onze vloerlampen. Vraag je lokale bouwmarkt voor extra hulp of neem contact met ons op. Tegenwoordig is het ook mogelijk om de lampbron zelf te laten dimmen, met slimme verlichting. Het dimmen van een vloerlamp zorgt ervoor dat je de verlichting multifunctioneel kunt inzetten, je bepaalt hiermee de intensiteit van de lichtbundel en zorgt voor de juiste sfeer / functionaliteit op het moment. Bespaar energie en kies een LED lamp om de vloerlamp energiezuinig te laten functioneren. Let wel dat je een LED lichtbron kiest welke dimbaar is.

Heb je een vraag over onze vloerlampen? Is er voldoende voorraad en hoe snel kan ik het in huis hebben? Hoe monteer ik de vloerlamp? Ik zoek een vloerlamp met leeslamp, hebben jullie deze ook? Neem gerust vrijblijvend telefonisch contact met ons op. Natuurlijk is snel contact via e-mail, livechat of Whatsapp ook mogelijk. Wij helpen je graag!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    DMQ 9.3 / 10 - 73 Reviews @ Kiyoh