Terug

Slaapkamer verlichting

Verhoog het comfort van je slaapkamer door het creëren van een fijne slaapkamer verlichting ambiance in je slaapkamer. De slaapkamer vraagt om meerdere soorten typen verlichting op verschillende tijdstippen.

Filters

Slaapkamer lampen

In je slaapkamer wil je lekker kunnen ontspannen. De Elmont wandlampen geven een rustig lichtbeeld en kun je op meerdere plaatsen in je slaapkamer plaatsen. Op deze manier vervullen de wandlampen je basisverlichting voor de slaapkamer. Je kunt de wandlampen echter ook naast je bed plaatsen, dan vervullen ze de rol van je bedlampje. De Elmont lampen van DMQ zijn voor beiden opties geschikt en kun je door de universele GU10 aansluiting ook voorzien van slimme verlichting Philips Hue. Met deze verlichtingsbron kun je je slaapkamer lampen dimmen voor je romantische momenten. 

Bij ons kun je ook terecht voor slimme kledingkast verlichting. Zo kun je in het donker toch iets vinden in je kleding kast. Dit is uiteraard geen must voor je slaapkamer verlichting, maar geeft wel een extra luxe comfort. Bekijk hier de kledingkast verlichting.

Slaapkamer verlichting bed

Nog even een paar minuutjes lezen voor het slapen gaan, maar je wilt dit natuurlijk goed kunnen lezen zonder dat je ogen tot spleetjes moet knijpen… Bij het bed wil je eenvoudig een leeslampje bedienen, alles binnen handbereik. Wij hebben een bedlampje voor plaatsing op de muur of hoofdbord. Uiteraard kun je ook lampen vinden die je kunt plaatsen op je nachtkastje. Hierdoor hoef jij het bed niet meer uit!

Voor je slaapkamer verlichting bed wil je het licht kunnen richten zodat je de lichtbundel kunt plaatsen waar jij wilt. Zo kun jij gebruik maken van het leeslicht en heeft je partner minimaal last hiervan. LED verlichting is ideaal voor verlichting bij je bed, deze lampen geven goede lichtopbrengst en worden niet warm waardoor deze een stuk veiliger zijn.

De keuze voor slaapkamer verlichting is niet altijd even eenvoudig. Kom je er niet helemaal uit en heb je hulp nodig, neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen jou graag met het kiezen van de juiste slaapkamer verlichting.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    DMQ 8.9 / 10 - 215 Reviews @ Kiyoh