Terug

Tafellampen

Sfeervol je huis verlichten kan met een unieke tafellamp. Wij hebben tafellampen die elk hoekje van jouw huis kunnen gezellig of puur functioneel kunnen verlichten; van bureau, bijzettafel, grote tafel of dressoir.

Filters

Tafellamp goedkoop

Vind jouw unieke tafellamp passend bij jouw budget. Wij hebben tafellampen in alle vormen, felle kleuren, strak design of juist retro ontwerp. Doordat wij ieder jaar ons aanbod verversen vindt je ook de nieuwste selectie van tafellampen. Gebruik de tafellamp om je huis extra sfeer te geven door middel van een gezellige en warme lichtbron. Voor het lezen van een boek is een tafellamp handig om in de buurt te hebben. Zo biedt een tafellamp genoeg licht om een boek te lezen!  Ben je opzoek naar een goedkope tafellamp? Bekijk hierboven ons aanbod en maak eenvoudig een selectie op prijs om het geschikte aanbod van tafellampen te tonen. 

Tafellamp landelijk

Ben je er nog niet helemaal uit? Door de keuze naar een tafellamp makkelijker te maken is het belangrijk om te weten welke stijl je graag in huis hebt. Voor iedere stijl hebben wij een tafellamp beschikbaar. Anno 2018 is de tafellamp landelijk erg populair. Voor de woonstijl landelijk hebben wij een aparte categorie: Landelijk.
De tafellamp landelijk past bij een rustieke / onbewerkte inrichting. Veelal is een landelijke tafellamp gemaakt van hout en wordt er gebruik gemaakt van pastelkleuren.

Tafellamp sfeervol

Naast de tafellamp landelijk hebben wij ook tafellampen voor de industriële en moderne stijl. De industriële stijl is te onderscheiden aan een eigen look: zichtbare schroefbevestiging, ruw afgewerkt.

De moderne tafellamp is weer te herkennen aan een nette afwerking, moderne vormen en materialen. Deze lampen zijn vaak uit glad metaal, ijzer of glas. De kleur bestaat veelal uit zwart of wit.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    DMQ 8.9 / 10 - 215 Reviews @ Kiyoh