Terug

Inbouw Spots

Inbouwspots zijn ideaal om bepaalde hoeken of voorwerpen uit te lichten. Bij de meeste inbouwspots is de lichtbron verstelbaar zodat je de lichtbundel kunt richten en meer accent kan leggen op bepaalde gedeelten in de ruimte.

Populaire kleuren: Wit | Goud | Zwart
Populaire vormen: Rond | Vierkant | Dubbel Zwart | Dubbel Wit  
Populaire woonruimtes: Badkamer 

Meest bekeken: Inbouw spots met rand | Trimless inbouwspots | Trimless inbouwspots Badkamer | Trimless inbouwspots Gips | Wandspots | LED  

Filters

Inbouwspots LED

Ben je van plan inbouwspots te plaatsen in huis? Kies dan direct voor een LED lichtbron. Deze zijn energiezuinig, worden niet heet en zorgen voor jarenlang plezier. Een milieubewuste keuze, maar met stijgende energieprijzen ook een goede keuze voor je eigen portemonnee. Vrijwel elke LED lichtbron kun je dimmen, zodat je de spots naar functie kunt dimmen. Zo kun je ze aan het begin van de avond fel zetten als je in de keuken bezig bent met het eten voorbereiden, maar zodra je toe bent aan wat meer ontspanning kun je ze dimmen zodat het wat sfeervoller wordt.

Inbouwspots kopen?

Veel lichtplannen bevatten ook inbouwspots, omdat deze al in de basis behoefte van verlichting voldoen. Kies jouw eigen inbouwspot op meerdere punten:

- Zwarte inbouwspots of Witte inbouwspots
- Grootte van spot
- Diepte van lichtbron
- Verschillende vormen: vierkant en rond
- Inbouwspots Vierkant Zwart,Inbouwspots Vierkant Wit of Inbouwspots rond
- Enkele of dubbele inbouwspot
- Kleur armatuur
- Dimbaar
- Eigen keuze GU10 lichtbron of ingebouwde lichtbron (vochtbestendige spots)
- Trimless inbouwspot of inbouwspot met rand
- Trimless inbouwspots gips
- Trimless inbouwspots badkamer

Ons aanbod van inbouwspots is erg divers en voor vrijwel elke situatie is een oplossing. Zit je in een renovatie, complete verbouwing of ben je nog aan het oriënteren? Onze experts weten waarop je moet letten indien je van plan bent om inbouwspots te kopen. Bij het online kopen van inbouwspots is het goed om te weten dat je vrij staat om meerdere losse spots te kopen zodat je ze kunt vergelijken. Hierna is het eenvoudig om de samples retour te sturen en hiervoor je geld terug te krijgen. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste keuze maakt van het type inbouwspot.

Lichtplan?

Met een goed lichtplan houden we rekening met jouw keuze van het type spot. Zo berekenen wij of je de ruimte goed kan belichten en houden we rekening met jouw wensen. Door onze ervaring van meerdere projecten weten wij of het esthetisch mooi uit gaat zien. Hierbij houden we rekening met jouw basis, werk, accent en sfeerverlichting.

Wil je zelf al beginnen met een lichtplan? Lees dan ons blog artikel: Hoe maak ik een lichtplan? Met dit stappenplan kan je zelf aan de slag en kun je zelf bepalen hoe de ruimte ingedeeld gaat worden. 

Hulp bij je keuze voor inbouwspots

Heb je een vraag over onze inbouwspots? Wij begrijpen dat best, er is immers relatief veel keuze. Je kunt een bezoekje doen bij ons in de showroom om zo de keuze iets gemakkelijker te maken.

Neem gerust vrijblijvend telefonisch contact met ons op. Natuurlijk is snel contact via e-mail, livechat of Whatsapp ook mogelijk. Wij helpen je graag!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    DMQ 8.9 / 10 - 215 Reviews @ Kiyoh