Terug

Floodlights (3)

De gehele tuin verlichten met een krachtige lichtbundel? Met een Floodlight verlicht je eenvoudig een groot oppervlakte, kies bijvoorbeeld voor een floodlight met sensor zodat deze automatisch aan gaat bij beweging.

Filters

LED Floodlight in de tuin

De term Floodlights komt uit de theaterwereld, en is het tegenovergestelde van een spotlight. Met een floodlight kunnen grote delen van het toneel egaal worden verlicht. Ook in stadions worden floodlights gebruikt om het speelveld te verlichten. 

Floodlights kunnen uiteraard ook gebruikt worden om je tuin of erf in zijn geheel ter verlichten. Als je bijvoorbeeld kiest voor een floodlight met bewegingssensor dan zal deze automatisch aan gaan zodra er beweging gedetecteerd wordt. Veilig voor de donkere maanden! 

Ook voor binnengebruik

Uiteraard kunnen de floodlights ook binnen gebruikt worden. Deze lampen zijn ideaal voor montage in de schuur, garage of werkplaats. Door de sensor zal de straler automatisch aan- en uit gaan. 

Onze floodlights maken gebruik van de LED technologie, zo wordt er een zeer hoge lichtopbrengst verkregen met een minimum aan stroomgebruik en warmte ontwikkeling.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    DMQ 9.3 / 10 - 73 Reviews @ Kiyoh