Terug

Wandlampen Buiten

Een wandlamp voor buiten geeft sfeervol licht geven in je tuin, bij de voordeur of op het terras. Kies uit ons assortiment moderne & industriële buiten wandlampen. Alle wandlampen voor buiten zijn bestendig tegen vocht en water.

Filters

Wandlamp industrieel buiten

Tegenwoordig is het de trend om ook buiten industriële wandlampen te plaatsen. Deze lampen zijn vocht en waterbestendig en beschikken over een IP44 certificering. Hierdoor zijn deze lampen overal te plaatsen, bijvoorbeeld je gevel / muur of schuur. Wij adviseren wel altijd om even goed na te denken over het lichteffect van de lamp om ervoor te zorgen dat deze wel goed tot zijn recht komt. Onze wandlamp industrieel voor buiten geeft een mooi strijkeffect van licht over de muur waarvan je kunt genieten. 

Metalen wandlamp buiten

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit metalen wandlampen welke je kunt plaatsen op de gevel / muur. Deze metalen buitenlamp sluit je aan op het normale 230 volt en worden voorzien van een E27 of GU10 LED, Gloeilamp, Halogeen of Spaarlamp. 

LED is een energiezuinige keuze en zijn met een enorme opmars bezig. Tegenwoordig geven LED lampen ook sfeervol warm-wit licht en zijn deze enorm energiezuinig, met een verbruik van slechts 5 watt. Daarbij gaat een LED lamp ongeveer 20.000 branduren mee!

Buitenlamp met sensor

Sommige wandlampen zijn voorzien van een ingebouwde bewegingssensor, zo gaat deze alleen aan indien je in de buurt komt. Indien je de lamp dan voorziet van LED, geeft deze direct de maximale lichtopbrengst waardoor je eenvoudig met je sleutels het sleutelgat van de deur weet te vinden.

Bekijk voor meer buitenlampen met sensor in de categorie Buitenverlichting > Buitenlamp met Sensor.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    DMQ 8.9 / 10 - 215 Reviews @ Kiyoh