Terug

Elmont collectie - DMQ (15)

De industriële Elmont lampen van het merk DMQ zijn modern en strak ontworpen. Geïnspireerd op stalen pijpen vanuit de industrie, maar nu mooi gespoten in RAL9010 wit of RAL9005 zwart. Met GU10 fitting geschikt voor ✓ Philips Hue

Filters

Industrial tube lamp

De gestroomlijnde Elmont lampen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit ontwerp is ontstaan uit de zuivere lijnen van de industriële tube buizen, welke nu omgebouwd zijn tot lamp met een klassiek tijdloos design. Bepaal zelf het sfeerbeeld door de lampen te combineren in verschillende lengtes. Deze lampen zijn in vrijwel elke ruimte toe te passen.

Elmont lampen

De Elmont lijn is sinds 2019 te koop bij diverse verkooppunten. Voorzien van GU10 fitting is dit ideaal om ook gebruik te maken van Philips Hue, om zo je verlichting te automatiseren. De diepte voor het plaatsen van de GU10 lampjes is geschikt voor de White Ambiance Spot of Color (die is iets langer). De lampen worden geleverd met een montagehandleiding waarin duidelijk staat aangegeven hoe je de lamp moet ophangen en aansluiten. De wandlamp Elmont is goed te combineren met de hanglamp Elmont, ze zijn gemaakt op dezelfde wijze en van hetzelfde materiaal. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    DMQ 9.3 / 10 - 73 Reviews @ Kiyoh